Warme buffetten
een rijke variatie aan warm genot
Al onze warme buffetten worden geserveerd met allerlei seizoensgebonden groenten, 2 soorten aardappelgerechten (puree, gratin, rijst, gebakken aardappelen, kroketten of frieten) en de door u gekozen sauzen bij het vlees en de vis.
Bij dit buffet kan er een keuze uit veschillende vlees- en vissoorten worden gemaakt.
Het is natuurlijk mogelijk om verschillende vlees- en vissoorten samen te
kiezen *. Het basisbuffet wordt geleverd aan €13,00 p.p.
vuurpotjes 3€/stuk
VLEES (prijs per persoon)
Sauzen: Champignonroom, peperroom, stroganoff, provençaalse saus, madeirasaus, mosterd, gebakken champignons, honingtijmsaus, ...
VIS (prijs per persoon)
Sauzen: curry, look, witte wijn, tuinkruiden, diablo (pittig), mousseline, kreeftensaus, preisaus, saffraan, mosterd, ...
Indien u zelf specifieke wensen heeft, willen wij deze graag met u bespreken. Een aanpassing van het buffet is altijd mogelijk. De koude en warme buffetten kunnen ook gecombineerd worden en hier wordt dan onderling een aparte prijs voor afgesproken. Onder de 40 pers. max. 4 verschillende soorten.